A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Виставка-конкурс учнівських фоторобіт  до Дня Соборності України «Україна – це ми!»

Дата: 12.01.2023 10:14
Кількість переглядів: 137

В КЗ “Чуднівський ліцей” протягом тижня 09.01.23 — 12.01.23 пройшла виставка-конкурс учнівських фоторобіт  до Дня Соборності України «Україна – це ми!».

Фотовиставка проводилась з метою реалізації Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України, активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, популяризації вивчення історії, пошуку та розкриття юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті України.

Завдання фотовиставки:

- формування в учнівської молоді почуття національної гідності, патріотизму, причетності до історії та сьогодення України, формування комунікативних навичок, соціалізації;

- виявлення талановитих авторів, активізація і популяризація їх творчості, створення позитивного іміджу громадян-патріотів в засобах масової інформації та в мережі Інтернет;

- підвищення ролі фотомистецтва у освітньому процесі.

Переможцями виставки-конкурсу стали роботи Качоровської Віталіни 6-А, Отаманської Віолєтти 6-А. Заган Юлії 8-В, Кучерук Софії 9-А, Решетар Анни 11-А та Ромашевської Олександри 11-А класів. Фотороботи переможців виставки направлені для участі в Обласному етапі фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора