A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Свято “Останнього дзвінка-2023”

Дата: 06.06.2023 14:20
Кількість переглядів: 465

Цьогоріч 6 червня пролунав останній дзвінок у 2022/2023 навчальному році для 722 учнів КЗ “Чуднівський ліцей”. Понад тисячу відвідувачів: учні, батьки, вчителі та інші гості завітали до ліцею на свято. Адже, враховуючи карантинні обмеження та сумні події війни — це вперше за декілька останніх років ліцей зібрав у своїх стінах таку велику кількість людей.

На святковій лінійці пані директорка Ніна Дячук підвела підсумки нелегкого для усіх учасників освітнього процесу навчального року. Було багато перешкод, проблем та тривог. Але попри всі труднощі у нас є багато здобутків. Цього навчального року на високому рівні навчальних досягнень завершили навчання 62 учні, яких було нагороджено похвальними листами. Також на урочистій лінійці відзначили преміями (відповідно до міської Програми роботи з обдарованою молоддю) учнів, які на обласних предметних олімпіадах здобули призові місця, учнів та команди, які були дипломантами обласних конкурсів, фестивалів та виставок, а також їх вчителів-наставників.

Вітальні слова, танок та пісні подарували відвідувачам учні 1-х та 4-х класів. Звичайно, важливу роль в цьому заході відіграють випускники. Сьогодні прозвучав останній дзвінок у рідному ліцеї для 66 випускників 2023 року. В добру путь, наша молодь! Щасливого майбутнього у вільній та незалежній квітучій Україні!

Дякуючи нашим захисникам, ми всі мали змогу сьогодні відчути приємні емоції радісних моментів нашого життя та розділити з нашими дітьми хвилюючі миті. Дякуємо нашим мужнім та незламним воїнам! Слава Україні! Героям слава! А нашим дітям спокійних та тихих літніх канікул, мирного та щасливого дитинства та юності.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора