A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2021 23:02
Кількість переглядів: 321

1 червня – Міжнародний день захисту дітей! Велика дитяча спільнота Чуднівського ліцею відзначала цей  день активно та весело! Розпочалось святкування з підсумків патріотичної гри «Українчики», за якою в учні 2-6 класів була спланована виховна робота у 2020-2021 навчальному році. Класи-об’єднання показали свої таланти, промовили свої девізи та намалювали на подвір’ї ліцею кольорові малюнки-символи свого класу. Не обійшлось і без рухової активності, тому і гаслом  дня став вислів «Рухова активність - здоровий спосіб життя – здорова нація».  Учні 1-4 класів з цікавістю проходили станції  квесту «У пошуках літа»: виконували різноманітні завдання, відгадували загадки, складали пазли, повторювали танцювальні рухи тощо. Квест був організований за ініціативи президента Ліги старшокласників ліцею. З допомогою учнів - лідерів учнівського самоврядування ідея була успішно втілена в життя. Для учні 5-6 класів були організовані змагання на стадіоні ліцею, де діти показали свою фізичну силу та спритність у  різноманітних естафетах та народних іграх. 

Для учнів 7-10 класів організовані різноманітні навчальні,  пізнавально-розважальні екскурсії до міста Києва, Кам’янець-Подільського, Вінниці, Межигір’я та подорожі місцями Чуднова.

У Бабушківській філії день розпочався з веселої руханки під гаслом «Рух – це життя». Впродовж  дня були проведені цікаві конкурси та змагання. Учні прикрасили шкільне подвір’я  дитячими, веселими, кольоровими малюнками на асфальті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора