A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Тренінгове заняття за участю лідерів учнівського самоврядування на тему "Ораторське мистецтво та публічні виступи"

Дата: 21.01.2022 15:58
Кількість переглядів: 81

20 січня 2022 року на базі  Комунального закладу позашкільної освіти «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради  відбулося  засідання обласної ради учнівського самоврядування на тему «Ораторське мистецтво та публічні виступи». Тренінги відвідали наші дві учениці 10 класу Ромашевська Олександра (президент ліги старшокласників КЗ «Чуднівський ліцей», керівник профільної комісії з питань загальної та позашкільної освіти у Житомирській обласній раді старшокласників) та Решетар Анна (голова комісії з питань культури, духовного розвитку та дозвілля у Житомирській обласній раді старшокласників).

Відкриття засідання обласної ради учнівського самоврядування розпочалося із вітальних настанов в.о. директора КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради Марії Бовсуновської. 

Після вступної частини й оголошення регламенту лідери учнівського самоврядування розділилися на групи та були учасниками тематичних майстер-класів, які тривали паралельно у двох аудиторіях обласного Центру позашкілля. Учні та їх координатори мали можливість взяти участь у тренінгах про невербальне спілкування та відеорепортажі від чудових лекторів. Також одна частина могла відвідати заняття з арттерапії, інша ж частина майстер клас з ораторського мистецтва.

Зі слів Олександри та Анни:

«Нам цікаво було послухати про ораторське мистецтво та основи психології. Засідання пройшло у форматі офлайн, що дало змогу краще засвоїти інформацію, поспілкуватися ближче із однолітками.Такі тренінги допомагають розвивати softskills, які надзвичайно потрібні для сучасної молоді. Усім учасникам дуже сподобалось і ми з нетерпінням чекаємо наступних зустрічей.» 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора