A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Педагогічна виставка «Сучасна освіта Житомирщини-2019»

Дата: 25.01.2019 14:25
Кількість переглядів: 3259

Педагогічна  виставка  «Сучасна освіта Житомирщини-2019»

 

З метою узагальнення і всебічного представлення педагогам,  фахівцям досвіду інноваційної діяльності  педагогічних працівників КЗ «Чуднівський ліцей» виявлення та поширення перспективного педагогічного досвіду  роботи , упровадження інноваційних технологій в систему навчально-виховної, методичної роботи, визначення і обговорення пріоритетних проблем подальшого удосконалення освітнього процесу  04 січня 2019 року в Чуднівському ліцеї було проведено  підсумки педагогічної  виставки  «Сучасна освіта Житомирщини-2019».

           На виставці представлені описи досвіду роботи вчителів з  організації навчально-виховного процесу в папках, електронних носіях, додатки творчих робіт педагогів, розробки уроків, виховних заходів, дидактичний матеріал за різними темами.

     У виставці взяли участь  12  педагогічних працівників КЗ «Чуднівський ліцей».

У номінації «Використання інноваційних форм, методів (проектів,практичних занять), засобів навчання, програм в початковій, базовій і повній загальній середній освіті».

Ящук Галина Михайлівна - учитель української мови та літератури. Тема «Використання інтерактивних форм і методів навчання на уроках української мови та літератури».

Роспотнюк Алла Яківна - учитель трудового навчання. Тема «Розвиток творчих здібностей як результат формування проектно-технологічної компетентності»

Мельник Оксана Адамівна - учитель російської мови і зарубіжної літератури. Тема «Формування креативної компетентності учнів  на уроках зарубіжної літератури».

Столітня Ірина Борисівна - учитель історії. Тема «Формування патріотизму та громадянської відповідальності учнівської молоді засобами шкільних історичних курсів».

Криворучек Лариса Семенівна - учитель географії. Тема «Формування пізнавальних компетентностей учнів через використання ІКТ на уроках географії».

Пащенко Любов Петрівна - вчитель математики. Тема «Формування ключових компетентностей на уроках математики».

Царук Віра Леонідівна - учитель хімії. Тема «Хімічний експеримент як засіб активізації навчальної діяльності учнів на уроках хімії».

Макарчук Олександр Володимирович - учитель історії. Тема «Ефективність використання інтерактивних методів у процесі навчання історії»

У номінації «Упровадження здоровязбережувальних інноваційних технологій у навчально-виховний процес закладів освіти»

Радушинська Наталія Петрівна вчитель іноземних мов. Тема «Формування здоровязбережувальної компетентності учнів в умовах літнього мовного табору».           

Данилюк Інна Миколаївна - вчитель початкових класів. Тема «Інтеграція навчального процесу як чинник розвитку пізнавальної активності молодших школярів».

Курінна Леоніда Григорівна - вчитель початкових класів. Тема «Мовна компетенція школярів у процесі викладання української мови».

У номінації  «Авторські підручники, посібники, програми».   

Мастюк Таміла Петрівна - педагог-організатор. Посібник «Збірка сценаріїв позакласних заходів».

                                   

Учасники виставки презентували свій педагогічний досвід перед колегами та членами атестаційної комісії, підкреслили роль використання  власного досвіду для підвищення  результативності в організаці навчально-виховної  роботи в закладі освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора