A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Тиждень охорони здоров’я та фізичної культури у ліцеї

Дата: 24.04.2021 13:38
Кількість переглядів: 273

«У здоровому тіліздоровий дух»

З метою пропаганди здорового способу життя, формування здоров’язбережувальної компетентності учнів на основі оволодіння ними знаннями про власне здоров’я та безпеку, а також практичними навичками здорового способу життя і безпечної поведінки, популяризації  активного способу життя, фізичної культури і спорту, виховання  колективізму  і взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки, спортивного  азарту,  взаємовиручки і підтримки та відповідно до річного плану роботи з 19 по 23 квітня 2021 року у Чуднівському ліцеї був  тиждень охорони здоров’я та фізичної культури.

Культ здорового тіла, у якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям. Тому практичним психологом ліцею для учнів 5-6 класів були проведені онлайн-уроки «Здорове спілкування. Профілактика проявів агресивної поведінки».

З метою формування навичок першої медичної допомоги  медичною сестрою ліцею було проведено навчання «Знай, умій, врятуй!» для учасників обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Після чого рій «Чуднівська варта» продемонстрували набуті знання в обласному конкурсі «Рятівник», який відбувся 22 квітня у формі онлайн-тестування.

 Вчителям фізичної культури було проведені ігри-естафети, юнацький футбол, міні-футбол, волейбол, ранкова зарядка « Бережи своє здоров'я».

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, згуртованість та дружбу.

Пам’ятайте, що у здоровому тілі – здоровий дух! І навпаки: здоровий дух – у здоровому тілі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора