A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Квест-старт гри-подорожі в дитячому патріотичному об'єднанні «Українчики»

Дата: 12.09.2020 11:50
Кількість переглядів: 368

         У переддень Дня народження нашого рідного міста Чуднів 11 вересня відбувся квест-старт гри-подорожі в дитячому патріотичному об'єднанні «Українчики». Захід був організований з усіма вимогами протиепідемічних заходів (на свіжому повітрі, з дотриманням дистанції, без глядачів, класи-об'єднання розділені відповідно до графіка).

         Діти отримали маршрутні листи, згідно яких рухались  та виконували завдання. Пройшовши  станції «Дозвольте відрекомендуватись», «Держава Україна», «Я гордий тим, що в Чуднові живу», «Відгадайлик», «Умілий художник», «Пісенна» дітям було не лише цікаво, але й пізнавально. Варто зазначити, що усі учні дуже старались і гарно справились з усіма завданнями квесту. Особливим цей квест був для другокласників, адже саме в цей день у них була посвята в «Українчики».

        На завершення всі класи-об'єднання отримали від президента Ліги старшокласників Патапенко Вікторії та голови Житомирської обласної ради старшокласників Діденко Саманти листи-програми, за якими діти будуть подорожувати весь навчальний рік та  вітальні листівки з привітаннями.

Дорогі діти!

Сьогодні стартував ще один етап гри в дитячому об’єднанні    «Українчики» і ви були учасниками пізнавального квесту. Ви отримали безліч емоцій, вражень, дізнались про свій край багато цікавої інформації. Долаючи станції квесту, ви показали, що з гідністю носите звання українчики. Наша подорож продовжується. Ще буде багато різноманітних  заходів, у яких ви зможете показати справжній дух українського народу, любов та повагу до своєї Батьківщини, свої таланти та здібності.

 

Віримо, що  ви станете патріотами своєї держави, свого міста, свого ліцею і  ми разом будемо розбудовувати та прославляти рідну Україну. Щастя Вам, гарних успіхів, міцного здоров’я і миру нашій країні!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора