A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Зміни починаються з себе!

Дата: 12.04.2019 09:04
Кількість переглядів: 279

    11 квітня 2019 року до Українського до Дня навколишнього середовища (День довкілля) учні  КЗ  «Чуднівський ліцей» вийшли на загальну толоку та зробили чистішим частинку свого рідного містечка. Працювали дружно та завзято, на заваді не стала навіть прохолодна погода, ані весняний дощик. Закликом дня став вислів: «Змінимо наше майбутнє на краще! Зміни починаються з себе!»  

     Наймолодші впорядковували територію закладу освіти, а потім працювали над створенням проектів, лепбуків, малюнків на екологічну тему.

    Тим часом, учні 5-11 класів прибирали від сміття парк «Тетерів». На завершення заходу учениця 10-Б класу, учасниця школи «Агенти змін» Анастасія Радкевич провела екологічний квест «Lets save the environment», метою якого був заклик дітей відчути спільність в думках і поглядах щодо проблем людства,  докладання максимум зусиль для захисту миру на планеті та збереження краси й гармонічності нашої Землі.

   У заході взяли участь шість збірних команд, які проходили стільки ж станцій. На кожній з них учасники вирішували певну екологічну проблему. Серед завдань було: висаджування ялинок, пошиття  екосумки, очищення та фільтрування води, а також  інтелектуальні випробування.

Учні з ентузіазмом взяли участь та показали гарні результати.

Вболіваючи за свої команди, всі інші мали час на відпочинок у колі друзів.

    Також учні кожного класу отримали теми з екологічними проблемами, які потрібно було розкрити та спільно знайти шляхи вирішення.

  Такі заходи є важливими для виховання підростаючого покоління, а саме формування в них екологічної компетентності, що складається з екологічної культури та дбайливого ставлення до довкілля. 

Всі учасники заходу  усвідомили, що зробили спільну та корисну справу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора